La data de 6 iulie a.c., în jurul orei 16.20, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au fost sesizați de către o femeie de 49 de ani, din Roznov, despre faptul că fiica sa, de 13 ani, a plecat de la domiciliu în data de 5 iulie a.c., și nu a mai revenit.

Ca reacție imediată, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov – Formațiunea de Investigații Criminale, s-au mobilizat în vederea depistării și identificării minorei, persoana în cauză fiind cunoscută întrucât în luna iunie a.c., a mai plecat voluntar de la domiciliu, fiind identificată pe raza județului Vrancea.

În urma unor investigații de specialitate și căutări atât pe raza orașului Roznov cât și a localităților limitrofe, în jurul orei 20.00, minora a fost identificată pe raza localității Rediu, la locuința unui minor de 14 ani. În locuința respectivă se mai afla o minoră de 16 ani și tatăl minorului de 14 ani, care se afla în stare avansată de ebrietate.

Cei trei minori au fost conduși la sediul poliției iar în urma audierilor s-a stabilit faptul că minora de 13 ani nu a fost victima vreunei infracțiuni, aceasta din urmă fiind încredințată mamei sale, care și-a luat angajamentul ca pe viitor să se îngrijească de creșterea și dezvoltarea fizică și morală a minorei, fără a-i pune în pericol viața sau integritatea corporală.

De asemenea, minora de 16 ani, din Cândești, a fost încredințată mamei sale, aceasta precizând faptul că nu a dorit să sesizeze organele de poliție cu privire la dispariția fiicei sale.

În cauză au fost sesizați reprezentanți din cadrul D.G.A.S.P.C. Neamț.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.