La data de 17 noiembrie a.c., cei trei tineri de 15 și 16 ani, din Dumbrava Roșie, au fost prezentați de polițiști instanței de judecată, care a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

În fapt, la data de 16 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Postul de Poliție Dumbrava Roșie au fost sesizați de către un bărbat, de 60 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul.

Imediat după sesizare, polițiștii au demarat investigațiile și, în scurt timp, au reușit identificarea celor implicați în comiterea faptei. Astfel, s-a stabilit că, la data de 15 decembrie a.c., trei tineri de 15 și 16 ani, din Dumbrava Roșie, ar fi pătruns în curtea locuinței unui bărbat din aceeași localitate, de unde ar fi sustras cheia unui autoturism staționat, dar neasigurat, ce se afla în contact. Ulterior, în cursul nopții, aceștia i-ar fi sustras autoturismul.

Polițiștii au extins cercetările și au stabilit faptul că, la data de 14 decembrie a.c., cei în cauză ar fi sustras un alt autoturism din curtea unui imobil din Dumbrava Roșie, pe care l-ar fi abandonat pe o stradă din aceeași localitate, fiind surprinși în flagrant delict de către proprietar.

În baza probatoriului administrat, cei trei au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și cu număr fals de înmatriculare.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.