Operativitate maxima a celor de la Apaserv, companie din subordinea CJ Neamt, cu monopol pe apa nemtenilor si pe tevile prin care curge lichidul esential vietii. Dupa 4 zile, Apaserv a trimis o echipa de interventie pe str. Hangului din Piatra Neamt, unde s-a spart o teava si apa izvora din asfalt. Interventia vine la aproximativ 18 ore, dupa ce tvmneamt a publicat articolul Izvor și iaz de acumulare Apaserv, pe o stradă din Piatra Neamț. De 3 ZILE (video)

Asa arăta strada ieri dupa-amiaza:

Astazi, in jurul orei 10, o echipa de muncitori săpase deja o groapa in locul din care mii de metri cubi de apa s-au pierdut in cele aproape 4 zile. Inca nu se evaluase situatia, pentru ca se proceda la evacuare apei din groapa cu o motopompa, pentru a se ajunge la conducta, deci inca nu se stie cand va fi remediata avaria. Cert este insa, ca pe str. Hangului apa e oprita, nu se stie pana cand, iar in asfalt va ramane o mare groapa, mult timp de aici incolo, ca multe alte sute de gropi facute de Apaserv prin tot orasul.

O echipa Apaserv muncea din greu astazi, si la craterul din fata Spitalului Judetean, unde in urma cu trei ziel, s-a produs o avarie la magistrală, care a lasat pe uscat un cartie intreg, orasul Roznov si 3 comune. Desi propaganda PSD-Apaserv anunta cu surle si tobe ca treaba s-a rezolvat, astazi dimineata, in locul respectiv, inca se spargeau betoane.

Vezi si De ce se scumpește apa și unde se duc banii Apaserv- Contract de peste 10.000 de euro pentru ”optimizare pagină de socializare”

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.