Operativitate maxima a celor de la Apaserv, companie din subordinea CJ Neamt, cu monopol pe apa nemtenilor si pe tevile prin care curge lichidul esential vietii. Dupa 4 zile, Apaserv a trimis o echipa de interventie pe str. Hangului din Piatra Neamt, unde s-a spart o teava si apa izvora din asfalt. Interventia vine la aproximativ 18 ore, dupa ce tvmneamt a publicat articolul Izvor și iaz de acumulare Apaserv, pe o stradă din Piatra Neamț. De 3 ZILE (video)

Asa arăta strada ieri dupa-amiaza:

Astazi, in jurul orei 10, o echipa de muncitori săpase deja o groapa in locul din care mii de metri cubi de apa s-au pierdut in cele aproape 4 zile. Inca nu se evaluase situatia, pentru ca se proceda la evacuare apei din groapa cu o motopompa, pentru a se ajunge la conducta, deci inca nu se stie cand va fi remediata avaria. Cert este insa, ca pe str. Hangului apa e oprita, nu se stie pana cand, iar in asfalt va ramane o mare groapa, mult timp de aici incolo, ca multe alte sute de gropi facute de Apaserv prin tot orasul.

O echipa Apaserv muncea din greu astazi, si la craterul din fata Spitalului Judetean, unde in urma cu trei ziel, s-a produs o avarie la magistrală, care a lasat pe uscat un cartie intreg, orasul Roznov si 3 comune. Desi propaganda PSD-Apaserv anunta cu surle si tobe ca treaba s-a rezolvat, astazi dimineata, in locul respectiv, inca se spargeau betoane.

Vezi si De ce se scumpește apa și unde se duc banii Apaserv- Contract de peste 10.000 de euro pentru ”optimizare pagină de socializare”

Ionut CORFU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.