La aceasta ora, craterul Apaserv din apropierea Curtii Domnesti din Piatra Neamt, este luat cu asalt de o echipa Publiserv, care lucreaza pentru asflatare.

Pe 13 noiembrie, pentru remedierea unei avarii, Apaserv a sapat o groapa imensa in locul amintit. Dupa interventie, groapa a ramas descoperita in mijlocul soselei, iar directorul Apserv spunea ca la inceputul lunii decembrie, locul va arata ca nou, cum era inainte de avarie.

In urma cu 4 zile, joi, pe 5 decembrie, tvmneamt.ro publica articolul Aniversare- Craterul Apaserv din Piatra Neamt, împlinește o lună. Din documentarea pentru articolul respectiv, am aflat ca va mai dura cel putin o saptamana pana ce lucrarea Apaserv se va finaliza, pentru ca trebuia turnat un planseu din beton care avea nevoie de mai multe zile sa se intareasca. Abia apoi urma sa se faca o comanda catre Publiserv pentru asfaltarea zonei si se estima ca totul va fi terminat cam in doua saptamani, adica in preajma sarbatorilor. Intre timp, s-a produs minunea. A doua zi dupa publicarea articolului tvmeamt.ro, vineri, pe 6 decembrie, planseul era deja turnat, betonul se intarise instant, iar locul era acoperit.

Astazi, 9 decembrie, minune si mai mare. Publiserv a primit comanda la primele ore ale diminetii de la Apaserv pentru asfaltare si s-a trecut imediat la treaba. ”Da, avem acolo e echipa care a inceput lucrarile de asfaltare. Astazi s-a primit comanda de la Apaserv si tot astazi se va asfalta. Nu pleaca nimeni de acolo pana nu se termina lucrarea”, a declarat Marius Ghinet, directorul tehnic Publiserv. Deci, cand se vrea se poate, dar numai daca intervine presa. Asadar, evenimentul de aniversare lansat pe facebook de tvmneamt.ro se anuleaza. Pe 13 decembrie, craterul ar fi implinit o luna.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.