Actualizare:Soferul a fost sanctionat contraventional pentru incalcarea H.C.L. 228/2021, art. 6, lit. c, cu amenda in valoare de 2.500 de lei”, transmite Poliția Locală.
Știrea inițaială: Un șofer de camion a rupt nasul locuitorilor și participanților la trafic de pe două străzi, după ce a împrăștiat încărcătura (nămol) provenită de la stația de epurare a Apaserv, pe str. Muncii și pe str. Dimitrie Leonida.
Conform Poliției Locale, șoferul și-a continuat deplasarea, dar a fost identificat și urmează să fie sancționat. Totodată, a fost anunțat și Comisariatul Judetean al Garzii de Mediu Neamt. ”Poluare cu reziduuri provenite de la Stația de Epurare. Se fac demersuri pentru identificarea șoferului autobasculantei care nu a asigurat încărcătura, împrăștiind nămolul provenit din epurarea deșeurilor, pe carosabil.
ACTUALIZARE: Șoferul autobasculantei a fost identificat și urmează să fie luate măsurile legale ce se impun în astfel de cazuri. Lucrătorii Companiei Județene Apa Serv sunt la fața locului și au început să spele carosabilul”, a transmis Poliția Locală.
I.C. (sursa foto- Politia Locala)
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.