Fostul viceprimar, actual consilier local ALDE, Catalin Misaila a anuntat in sedinta de Consiliul Local Piatra Neamt de ieri, ca a trimis cate o cerere conducerilor societatilor din subordinea Consilului Local, prin care solicita ca pana la urmatoarea sedinta ordinara sa prezinte detalii despre situatia economico-financiara a firmelor respective. ”Solicit public conducerii Societatilor Primariei(C.M.I.URBAN S.A., S.C PUBLISERV S.R.L., S.C.PERLA INVEST S.R.L., S.C.PARKING S.A., S.C.LOCATIVSERV S.R.L., S.C.SALUBRITAS S.A.) sa prezinte de urgenta situatia economico-financiara, sa dea dovada de transparenta si responsabilitate. Avem tot dreptul sa stim ce lucrari au executat, la ce preturi si ce au facut cu banii pe care i-au incasat de la Primaria Mun. Piatra Neamt”, a anuntat Catalin Misaila.

Cererea lui Misaila nu va pica deloc bine unor persoane, pentru ca printre altele, el cere detalii si despre bonusuri si prime. Din informatiile noastre, cel putin la Salubritas SA se sta foarte bine la acest capitol. Dupa ce va primi Misaila raspunsurile, vom publica si cifrele.

Nici la Parking nu va fi prea multa veselie, pentru ca din cate stim noi, directorul Ionut Morosanu (lansat in politica sub aripa lui Laurentiu Dulama) are o situatie financiara de invidiat, dar cine stie, poate si-o fi asigurat-o din salariul din care rupe si cotizatia pentru PMP sau din vreo firma care afaceri cu primaria, dar care nu e pe numele lui.

Printre altele, Misaila mai vrea sa afle si lista furnizorilor, a clientilor, dar si salariile oamenilor din conducerea societatilor, deci va trebui sa-si incarce bine telefonul, pentru ca ”interventiile” vor curge gârlă.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.