In conferinta de presa de astazi de la PSD Neamt, sustinuta de Ione Arsene si deputatul Ioan Munteanu, a fost prezentata o mutare susrpiza a social- democratilor nemteni.

Alaturi de cei doi, a fost Andrei Ignat, fost lider PNL- filiala Neamt, care si-a anuntat inscrierea in PSD, la organizatia Piatra- Neamt.

Prin venirea lui Andrei Ignat, organizatia noastra de la Piatra- Neamt va fi mai puternica. Bun venit Andrei in randurile social-democratilor. Ma bucur ca un om respectat in comunitate, s-a hotarat sa faca parte din echipa noastra”, a declarat Ionel Arsene.

Am ales PSD pentru că acum România are nevoie de stabilitate. Mai mult, PSD a demonstrat că a luat cele mai bune măsuri de dreapta, dacă ar fi să mă refer numai la scăderea TVA, reducerea impozitului pe profit sau anularea celor peste 100 de taxe. Sunt onorat pentru poziţia mea din această zi si sunt onorat că mă aflu acum, aici”, a completat Andrei Ignat.

Ignat a candidat la alegerile locale din acest an ca independent si a obtinut circa 2.000 de voturi.

Chiar zilele trecute, el declara despre cum a fost tratat in PNL si despre cum a fost inlaturat din partid, cu ”metode staliniste”, dupa cum le-a calificat chiar el. Vezi articolul aici!

Ionut CORFU  sursa foto: vestea.net

 

 

 

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.