Minora din Roznov disparuta de acasa, a fost gasita si este in afara oricarui pericol. Ea nu a fost victima niciunei infractiuni. Ea a disparut in data de 12 noiembrie a.c. (Vezi stirea aici!)

Parintii sai sunt despartiti si fata locuieste cu mama ei la Slobozia. Noi stiam inca de sambata ca fata fusese gasita vineri si audiata de politisti.

Surse din familia fetei ne-au spus ca ea ajuns singura acasa, la Slobozia, in timp ce un comunicat al IPJ Neamt anunta ca fata a fost gasita de politisti: ”În seara zilei de 18.11.2016, minora de 14 ani, din Roznov, a fost identificată de un echipaj de poliţie pe raza oraşului. În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că, pe perioada cât a absentat de la domiciliu, aceasta a locuit la o prietenă din comuna Zăneşti. Totodată s-a mai stabilit că aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni, fiind încredinţată familiei.

Aceleasi surse spun ca fata i-ar fi spus mamei ca in aceasta perioada, ea ar fi stat in casa unei prietene, varianta confirmata oficial si de comunicatul IPJ Neamt. Acolo, conform celor spuse de minora mamei, au cautat-o si politistii dupa anuntarea disparitiei, dar nu au gasit-o pentru ca a stat ascunsa intr-una dintre cele trei camere ale locuintei.

Nu ar fi pentru prima data cand intr-un fel stau lucrurile in realitate si intr-un alt fel sunt prezentate oficial.

Cam multe semne de intrebare intr-un caz de disparitie al unui minor, iar daca varianta fetei se confirma, inseamna ca cineva ar trebui daca nu sanctionat, macar intrebat un pic de sanatate.

Daca intre timp se intampla o tragedie, ori daca fata era rapita si anchetatorii nu au reusit sa o gaseasca desi fata era ascunsa in casa in care ei au cautat, cine ar fi fost responsabil?

Ca sa nu mai spunem ca s-a ajuns la expunerea publica a cazului, cu tot cu identitatea minorei, ceea ce in cazul unui copil de 14 ani nu este deloc avantajos, ba chiar din contra.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.