Un magazin mixt din Tarcau a fost facut scrum in toiul noptii trecute (1/2 februarie) dupa un incendiu declansat de un scurtcircuit. Odata cu constructia au ars si numeroase alte bunuri, anunta ISU Neamt:

”Noaptea trecută, la ora 01:34, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la magazin mixt în localitatea Tarcău. La locul evenimentului s-au deplasat un ofiţer şi paisprezece subofiţeri cu două autospeciale de stingere, o autospecială SMURD(EPA) şi o autospecială de intervenţie şi comandă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ. Pompierii militari au fost sprijiniţi în operaţiunile de stingere de şase pompieri voluntari cu o autospecială de stingere din cadrul SVSU Bicaz şi SVSU Tarcău.

Loading...

În urma evenimentului au ars construcţia magazinului din plăci OSB, pe o suprafaţă de cca. 30 mp., acoperişul realizat din plăci de azbociment, două aparate frigorifice, o casă de marcat, documentele firmei, bunuri alimentare şi nealimentare în valoare de cca. 25.000 de lei, terasa construită din OSB, acoperită cu policarbonat, cu o suprafaţă de cca. 15 mp., un automat de cafea şi trei frigidere aflate pe terasă.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,scurtcircuit la un conductor electric cu izolaţie deteriorată”.

Ionut CORFU (foto coperta- arhiva)

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.