Actualizare stire- 3: Vezi AICI Peste 6 ore de lupta cu flacarile, distrugeri de proportii

Actualizare stire-2: Incendiul s-a manifestat la clădirea morii de cereale cu pericol de propagare la buncarele de cereale și la un atelier de tamplarie aflat la 0.5 metri de clădirea cuprinsă de flăcări, iar datorită intervenției pompierilor, s-a împiedicat propagarea flăcărilor la acesta. Un angajat al morii a avut nevoie de o ambulanta SAJ dupa ce a suferit un atac de panica.

Actualizare stire-1: Numarul masinilor de interventie deplasate la incendiu a ajuns la 9, informeaza ISU Neamt:De la Detașamentul de pompieri Tîrgu Neamț a mai fost mobilizat la locul evenimentului si un autocamion de intervenție. La locul intervenție s-a deplasat si grupa operativa condusa de prim adjunctul inspectorului șef”, anunta ISU Neamt.

Stirea initiala: Un incendiu este in desfasurare in aceste momente (ora 14), la moara de la Petricani, jud. Neamt. Flacarile au izbucnit in jurul orei 12:30 si la fata locului au fost trimise numeroase forte ISU. In total, se actioneaza cu 7 autospeciale de stingere: 4 de Targu- Neamt, 3 de la Piatra Neamt si una de la SVSU Pastraveni. La locul interventiei a fost trimisa si autospeciala de salvare si stingere de la mare inaltime.

La ora redactarii, misiunea pompierilor este inca in desfaurare, iar cauza incendiului urmeaza sa fie stabilita dupa lichidarea lui.

Ionut CORFU (foto si video: ISU Neamt)

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.