Este doliu în lumea sportului, dar și printre taximetriștii din Piatra Neamț. Daniel Petre, un cunoscut sportiv și taximetrist cu ștate vechi, a murit fulgerător ieri seară, 14 iunie.
Tragedia s-a produs la Sala Polivalentă din Piatra Neamț. După terminarea unui antrenament, Daniel a căzut ca secerat din picioare. Doi dintre sportivii care îl însoțeau, i-au aplicat minute în șir manevre de resuscitare, însă până la sosirea ambulanței, acesta și-a dat ultima suflare, cel mai probabil, în urma unui infarct. Avea 48 de ani, nu fuma și nu consuma alcool. Daniel a lăsat în urma lui și doi copii.
Era un împătimit al artelor marțiale și de-a lungul timpului reușise performanțe remarcabile. De mulți ani, devenise și instructor de karate, împărtășind tainele acestui sport pentru sute de copii și tineri din Piatra Neamț.
Astăzi este o zi tristă pentru artele marțiale și mai ales pentru mine. A plecat în lumina lui Dumnezeu Petre Daniel , fost sportiv al Clubului Takeda Piatra Neamț, unde s-a și consacrat ca maestru luând centura neagră în stilul Sndokai kan, ulterior rămânănd și Branch Șef pe România.
Era cunoscut în artele marțiale prin rezultatele frumoase obținute de sportivii lui. Îmi trec atâtea prin minte, dar sunt copleșit de plecarea lui prematură. Drum lin către lumină! Osu!”, transmite Ionel Ioniță (Papi) unul dintre cei mai cunoscuți practicanți ai artelor marțiale din Piatra Neamț.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.