Actualizare stire- 5 octombrie: Potrivit IPJ Neamt, femeia a consumat alcool impreuna cu vecinul sau iar la un moment dat i s-a facut rau si a murit in casa acestuia. Ea era cuncoscuta ca fiind consumatoare de bauturi alcoolice. Din datele de pana acum,  nu rezulta ca ar fi avut loc  o crima. Cercetarile sunt in desfasurare si se astepata rezultatul necropsiei.

Stirea intitala: O femeie in varsta de 49  de ani a fost gasita decedata astazi (4 octombrie) in casa unui vecin la Brasauti, comuna Dumbrava Rosie, jud. Neamt.

Ea a fost descoperita in jurul orei 14 si potrivit unor surse, ar fi ruda cu vecinul in casa caruia a fost gasita fara suflare.

La fata locului a ajuns si o ambulanta, insa nu s-a mai putut face nimic pentru femeie, care dupa unele estimari, era decedata de cel putin o ora. Pe corpul ei nu au fost gasite urme vizibile de violenta si a fost demarata o ancheta pentru moarte suspecta, fiind greu de crezut ca la varsta pe care o avea, aceasta ar fi putut muri din cauze naturale.

Deocamdata nu s-au putut obtine informatii oficiale despre despre acest caz, insa vom reveni.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.