Nesimtirea si incompetenta Apaserv par sa nu mai aiba niciun fel de limite. De 4 zile, comuna Gîrcina nu mai are apa potabila. Furnizarea a fost oprita de vineri, 7 august, fara niciun anunt prealabil. Tot de vineri, locuitorii din Gîrcina sunt expediati la telefoanele companiei, fara sa li se dea explicatii despre motivul intreruperii apei si fara sa li se dea un termen la care situatia ar pute fi remediata. Astazi la ora 18 am sunat si noi la dispeceratul Apaserv, iar după 10 minute de asteptare, robotul telefonic ne-a transmis ca ”toti operatorii sunt ocupati momentan” si ca daca apasam tasta 9, putem lăsa un mesaj. Nu are rost sa lasam niciun mesaj, desi avem vreo 20 de ”urări” pe care cetatenii din Gîrcina ne-au sugerat sa le transmitem catre Apaserv, catre Consiliul Judetean Neamt sau catre Ionel Arsene, dar ele nu pot fi reproduse aici, din motive lesne de inteles.

Reamintim ca suntem in plina pandemie de coronavirus, judetul Neamt tocmai a fost declarat de Germania zona de risc epidemiologic, iar Guvernul a platit zeci de milioane de euro presei centrale, pentru difuzarea de mesaje prin care populatia este indemnata sa respecte normele de igiena. Daca dupa 4 zile fara apa, se poate spune ca la Gîrcina se respecta normele de igiena corporala….

Mai trebuie mentionat ca sambata, 8august, Ionel Arsene a lansat la Piatra Neamt o anecdota politica din care face parte si PSD, denumita Alianța pentru Modernizarea Neamțului 2020. Apaserv este in subordinea Consiliului Judetean Neamt, unde presedinte este Arsene. Se vede asadar, ca modernizarea a inceput cu comuna Gîrcina.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.