Spitalul Judetean Neamt anunta intr-un comunicat de presa, că incepand cu data de 12 octombrie, intervin modificari privind accesul auto in curtea spitalului, din cauza organizarii de santier pentru lucrari de extindere la una dintre cladiri. Pentru a se evita blocajele, se extinde programul pentru vizitatori si va fi amenajat si un punct de informare si de preluare a pachetelor. ”Pe data de 10.10.2022 s-a semnat protocolul de predare al amplasamentului pentru reabilitarea si extinderea Corpului C al Ambulatoriului Integrat de Specialitate din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt.

Pe data de 12.10.2022 va incepe organizarea de santier care va afecta traficul auto in incinta spitalului prin blocarea caii de iesire de langa cladirile sectiei de Oncologie, DSP si Dispensarul TBC. Pentru a fluidiza traficul, barierele vor fi deschise permanent pe durata proiectului. Conducerea spitalului va marca in mod vizibil directia de trafic atat pentru intrarca, cat si pentru iesirea vehiculelor. Patrulele de paza si personalul administrativ vor directiona traficul atat timp cat va fi necesar pentru a nu se creea ambuteiaje.

Totodata, pentru a facllita accesul pacientilor, venim cu rugamintea catre publicul larg si companiile de taxi sa limiteze durata de stationare in incinta spitalului la maxim 20 de minute pentru a lasa sau a prelua pacientii si apartinatorii acestora.

Pentru apartinatori vom extinde programul de vizita de luni pana vineri intre orele 13- 18 si sambata-duminica intre orele l0-18. Laintrarea in incinta spitalului se va amenaja si un punct de informare si preluare a pachetelor (pentru cazuri exceptionale inafara orelor de vizita).

Ne cerem scuze pentru dificultatile pe care publicul le va intampina privind locurile de parcare si va asiguram ca vom depune toate eforlurile pentru a limita inconvenienta creata”, se arata in comunicatul de presa transmis de SJ Neamt.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.