Toate detasamentele ISU din Romania, au tinut un moment de reculegere pentru pompierul cazut la datorie, sublocotenentul post- mortem Marius Daniel Fripis. La ISU Neamt, militarii au stat in onor timp de un minut, apoi sirenele masinilor de interventie au sunat 30 de secunde.

      ” Marţi, 01.09.2015, la ora 13:00, personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a ţinut un moment de reculegere în memoria sublocotenentului post-mortem Marius-Daniel Fripis, cadru al ISU Constanţa, decedat la sfârşitul săptămânii trecute pe timpul unei intervenţii. Transmitem, pe această cale, sincere condoleanţe familiei îndurerate şi colegilor în sânul cărora sublocotenentul post-mortem Marius-Daniel Fripis şi-a desfăşurat activitatea de salvator.

      Dumnezeu să te odihnească, stimate camarad!” transmit militarii ISU Neamt.

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. […] Toate detasamentele ISU din Romania, au tinut un moment de reculegere pentru pompierul cazut la datorie, sublocotenentul post- mortem Marius Daniel Fripis. La ISU Neamt, militarii au stat in onor timp de un minut, apoi sirenele masinilor de interventie au sunat 30 de secunde.http://tvmneamt.ro/moment-de-reculegere-la-isu-neamt-pentru-salvatorul-cazut-la-datorie-dumnezeu-sa-… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.