Un barbat din Poiana Teiului, jud. Neamt, a fost arestat in luna iunie dupa ce politistii postului de politie din localitate s-au autosesizat ca acesta ar intretine relatii sexuale cu 2 fete minore.

Floroaia Florin Stefan, in varsta de 31 de ani avea o relatie cu mama fetelor inca din anul 2010 si locuiau impreuna la domiciliul barbatului. Din anul 2015, mama si-a adus in casa iubitului si fetilele. Potrivit unor surse judiciare, acesta ar fi inceput sa intretina relatii sexuale in mod repetat cu cele doua fete inca din anul 2018, cand acestea aveau 12, respectiv 13 ani, fara ca mama lor sa stie. La inceputul acestui an, femeia a plecat la munca in strainatate, iar fetele au ramas in grija barbatului, inmultindu-se astfel raporturile sexuale intre barbat si fetitele ajunse acum la varste de 13 si 14 ani.

Povestea a ajuns la urechile politistilor din Poiana Teiului pe 18 iunie, iar pe 19 iunie, monstrul a fost retinut. Acesta ar fi declarat ca a avut consimtamantul fetitelor la momentul primelor raporturi sexuale.

Pe 20 iunie, barbatul a fost arestat preventiv de judecatorii de la Judecatoria Bicaz, iar pe 25 iunie, acesta a constestat masura la Tribunalul Neamt. Evident, judecatorii nu l-au lasat in libertate, mentinand masura dispusa la Bicaz.

In cauza, politistii continua cercetarile pentru comiterea infractiunii de act sexual cu un minor, a declarat Gerogiana Moșu, purtator de cuvant IPJ Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.