In cladirea Teatrului Tineretului din Piatra Neamt, si-a facut aparitia o monstruozitate, asa cum ne-a obisnuit directoarea Geanina Cărbunaru, in anii de cand a preluat functia de conducere a institutiei din subordinea CJ Neamt. Cu evidente orientari neomarxiste, directoarea nu se sfieste sa apeleze la diverse aberatii in numele artei, la fel cum se intampla si in aceste zile. Conform vestea.net, in holul de la intrarea in cladire a fost montata in tavan o radacina de copac imensa. ”Ditamai rădăcina de copac, proptită în tavanul holului de la intrare, fix sub Sala Rotondă. Capodopera are vreo 3 metri în diametru și pentru prinderea ei a fost nevoie de executarea de găuri în tavan.

Informații neoficiale spun că această redecorare a holului ar avea legătură cu o piesă care va fi montată chiar de Gianina Cărbunariu, directoarea progresistă a TT și că, probabil, trecând pe sub aceste rădăcini, spectatorii ar intra, încă de pe hol, în atmosfera piesei”, scrie vestea.net.

Desi informatia a aparut in spatiul public de peste 2 zile, niciun reprezentant al CJ Neamt nu a avut vreo reactie pe marginea subiectului, prin care sa aduca niste clarificari, semn ca institutia simbol a orasului Piatra Neamt, este la mana directoarei care daca vrea, ar putea intr-o zi, tot de amorul artei, sa demoleze peretii de la intrare, sau de ce nu, sa decoperteze teatrul, pentru o piesa care musai trebuie sa se desfasoare sub cerul liber.

Prin urmare, tvmneamt.ro a solicitat un punct de vedere de la Madalina Ciubotaru (Pro Romania), unul dintre vicepresedintii CJ Neamt. Madalina Ciubotaru este in functia platita din banii nemtenilor, de peste doua luni de zile si are in atributii si Teatrul Tineretului din Piatra- Neamt. Mai pe intelesul tuturor, ea primeste salariu de vreo 10.000 de lei pe luna, pentru a verifica si a se asigura (printre altele) ca lucrurile decurg normal si la Teatrul Tineretului.

Asa cum era de asteptat, nu am primit un raspuns din partea vicepresedintei CJ Neamt, probabil pentru ca nu o intereseaza ce se intampla cu bunurile nemtenilor si pentru ca la CJ Neamt, aroganta si refuzul de a comunica cu cetatenii, este boala grea.

Iata solicitarea adresata de tvmneamt.ro, vicepresedintei CJ Neamt: ”Avand in vedere ca in calitate de vicepresedinte CJ Neamt, aveti in atributii si Teatrul Tineretului din Piatra Neamt, va rog sa formulati un punct de vedere in legatura cu amplasarea in holul institutiei a unei radacini de arbore, supsendata in tavan: Sunt respectate normele de protectie pentru persoanele care se pot afla la un moment dat sub obiectul respectiv? Ce efecte are asupra constructiei amplasarea obiectului cu o greutate considerabila? Au fost eliberate aprobari/autorizatii necesare? Credeti că amplasarea obiectului in locul respectiv, reprezinta un act cultural?

La instalarea in functie, Madalina Ciubotaru declara ca le multumeste celor 16.000 de oameni care au votat Pro Romania la alegerile locale din 2020 si ca va lupta ca o leoaica pentru interesele tuturor nemtenilor: ”Doresc să le mulțumesc celor peste 16000 de nemțeni care la alegerile locale din Septembrie au acordat un vot de încredere partidului PRO România, președintelui Ionel Arsene pentru propunere, colegilor consilieri județeni care mi-au acordat votul de încredere și în special colegilor mei de partid care m-au susținut necondiționat.

Îmi doresc ca împreună să contribuim la modernizarea județului nostru și să reprezentăm cât mai bine interesele nemțenilor!
 
Intre timp insa, pare sa fi uitat de interselel nemtenilor si s-a adaptat extrem de rapid la obiceiurile sefului Arsene.
 
Ionut CORFU (sursa foto: vestea.net)
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Progresistă? Neomarxistă? Ciudat, eu auzisem asta de cei de la USRPLUS. Începe lumea să se deștepte și să nu mai creadă manipulările pesedisto-hauriste?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.