Un motociclist de 35 de ani, Sibiu, a murit ieri, 11 iunie, în urma unui accident produs pe drumul Axial dintre Durău și Izvorul Muntelui. Acesta a pierdut controlul motocicletei, a ieșit de pe carosabil si a căzut într-o râpă de 4 metri adâncime. Trupul neînsuflețit, a fost găsit astăzi, 12 iunie, după 24 de ore de căutări. Bărbatul făcea parte dintr-un grup de motocicliști, care începând cu data de 9 iunie, efectuau o deplasare pe un itinerariu amplu, pornind din Timișoara, până la Lacul Roșu.

La data de 11 iunie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 16:40, pe când se deplasa împreună cu un grup de motocicliști, pe traseul Durău- Izvorul Muntelui, ar fi observat lipsa unuia dintre aceștia.

Deși s-a încercat apelarea repetată pe telefonul mobil, acesta nu a răspuns.

Urmare a acestei sesizări, au fost constituite echipe complexe de căutări, formate din polițiști, pompieri, jandarmi, salvamontiști și voluntari.

În perioada 11-12 iunie a.c., atât pe timpul nopții cât și ziua, au fost desfășurate căutări pe o distanță de aproximativ 30 de km, nefiind identificate indicii cu privire la dispariția acestuia.

La data de 12 iunie a.c., în apropierea Parcul Național Ceahlău, la o diferență de nivel de aproximativ 4 metri, a fost identificată persoana căutată.

Din nefericire aceasta nu prezenta semne vitale.

Urmare a cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, într-o zonă de drum în pantă și cu succesiune de curbe, bărbatul în vârstă de 35 de ani, din Sibiu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, plonjând în albia pârâului Izvorul Muntelui”, a declarat inspector de poliție Ciofu Ramona- IPJ Neamț.

Interventia la care au participat imortante echipaje ale IPJ Neamt, Salvamont si Jandarmerie a durat toata noaptea fiind sitata intial in jurul orelor 03 apoi reluata la primele ore ale diminetii . Salvamont Neamt a intervenit alaturi de celelalte forte cu trei autospeciale . A foat activat si centrul de analiza a datelor aero SARUAV care a intervenit cu o termodrona. Din pacate victima a fost in final gasita in urma vizionarii mai multor camere fixe , decedata ,la iesirea din sectorul de padure langa un pod cu acces dificil”, a transmis Salvamont Neamț.

I.C. (sursa foto- Salvamont Neamț)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.