Jaloanele portocalii (morcovii) de pe Bulevardul Decebal au ajuns motiv de dispute intre soferii din Piatra- Neamt. In ultimul timp, pe retelele de socializare au aparut mai multe sesizari de la participantii la trafic, prin care se atrage atentia ca ambulantele sunt blocate atunci cand se inregistreaza valori ridicate ale traficului rutier.

O ultima postare de acest gen a aparut ieri si a incins spiritele pe online. Un pietrean spune ca o ambulanta a stat blocata 7 minute (cifra pare destul de exagerata) in zona Liceului de Arte pentru ca ambele benzi de pe sensul de mers spre centru erau ocupate cu masini aflate in trafic, iar din cauza morcovilor, ambulanta a trebuit sa stea in coloana.

Unii l-au contrazis, altii s-au repezit sa-l sustina si sa condamne cu manie proletara ”morcovii” si pe cei care au avut ideea sa-i puna pe axul pe drumului.

Problema a fost lamurita in aceasta dimineata de Președintele Sindicatului Ambulanța Neamț, Gladior Andronache: ”Cel putin pana acum nu s-a plans niciun sofer de ambulanta ca masinile ar ramane blocate in trafic cu pacienti, in zona bulevardului Decebal din Piatra- Neamt. Daca ar fi existat o situatie de acest gen pana acum, ar fi trebuit sa stiu”, a declarat liderul de sindicat pentru TvmNeamt.

”Morcovii” de pe bulevardul Decebal au fost montati in urma cu peste un an si in mod sigur daca viata pacientilor din ambulante ar fi fost pusa in pericol din motive invocate de specialistii de ocazie de pe facebook, s-ar fi luat masuri. Prin urmare, inainte de a lua de bun tot ce zboara pe retelele de socializare, este bine ca informatiile sa fie trecute printr-o minima verificare.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. La el acasa, la 1 Mai, Dragos Chitic si-a facut sens giratoriu ca sa nu mai stea sa dea prioritate celor care vin dinspre Bacau.Un sens giratoriu inutil facut special pt.acest primar incompetent care mai nou se plimba prin strainatate desi nu a facut nimic notabil pt oras.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.