(P) Comunicat de presa PNL Neamt: Mugur Cozmanciuc – candidatul PNL la președinția CJ Neamț: Poporul din Neamț s-a săturat de PSD și de Ionel Arsene! Aveți încredere că sunteți cei care o să câștigați, că Dumnezeu este alături de oamenii cinstiți!

Echipa liberală de la Neamț a organizat un eveniment prin care și-a prezentat programul de guvernare locală ”Bunăstare și Respect – Se poate și la Neamț”. Invitatul de onoare a fost europarlamentarul Rareș Bogdan, care a ținut un discurs electrizant, prin care le-a transmis celor prezenți să nu aibă teamă, să se mobilizeze pentru a-i convinge pe nemțeni că este timpul să scape de ”baronul” Ionel Arsene.

Candidații PNL la primăriile de municipii, orașe și comune din Neamț au fost prezentați de Mugur Cozmanciuc, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Neamț.

Mugur Cozmanciuc a avut un discurs energizant, îndrăzneț, în care a prezentat programul de candidatură, dar a subliniat și actele sfidătoare pe care le-a făcut Ionel Arsene.

”Pe 27 septembrie cred că acest județ are forța schimbării pe care a avut-o națiunea română în decembrie 1989, pe care a avut-o când s-a adunat în Piața Victoriei din București pe 10 august 2018, pe care au avut-o când au ieșit în stradă să conteste OUG 13 prin care voiau să distrugă justiția. În județul Neamț există un om care are o dorință majoră de a-i vedea pe cetățeni umiliți. Ionel Arsene se comportă ca un baron local, care ne consideră pe noi toți subevoluați, care ne jignește și are pretenția să îi mulțumim că ne-a jignit, care nu se consultă cu cei din jur și ia decizii despotic. Primarii PNL au fost umiliți de președintele Consiliului Județean. Ionel Arsene este un om care nu are curaj să se întâlnească cu cetățenii și are o capacitate mare de a manipula și minți. (…) Astăzi suntem aici pentru că este vorba despre noi și despre viitorul județului. Dacă un om crede că este stăpânul județului, care acest lucru deoarece cineva probabil i-a permis și cineva a acceptat așa ceva. Eu sunt născut liber, iar în decembrie 1989 țara asta a avut tineri care au murit pentru libertate, pe 10 august 2018 au fost oameni bătuți de jandarmi pentru libertate. E o masă mare care vrea libertate. Trebuie să aveți puterea să vă doriți să fiți liberi, să vă doriți să vă alegeți singuri destinul. Împreună ni-l vom alege, deoarece alegerile din 27 septembrie vom alege împreună destinul județului Neamț. Alegerile din 27 septembrie sunt cele care vor arăta că acest județ s-a rupt de trecut, de Liviu Dragnea, de apucături despotice și va merge cu inima deschisă spre viitor. Împreună vom construi forța acestui județ. Voi sunteți cei care veți conduce acest județ, voi sunteți forța de a schimba acest județ. 27 septembrie este momentul în care aveți de ales: între a rămâne în trecut sau a merge spre viitor, între un județ condus de un baron despotic sau a alege un președinte al Consiliului Județean. Poporul din Neamț s-a săturat de PSD și de Ionel Arsene! Aveți încredere că sunteți cei care o să câștigați, că Dumnezeu este alături de oamenii cinstiți”, a declarat Mugur Cozmanciuc.

Rareș Bogdan: Mugur Cozmanciuc, care îmi este prieten, este unul dintre stâlpii de bază al liberalismului din Moldova

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a transmis mesaje puternice de susținere pentru candidații liberali de la Neamț.

”M-am bucurat să îl cunosc pe Leonard Achiriloaei, o excepțională alegere pentru romașcani și pe Andrei Carabelea, o surpriză foarte plăcută, realmente un tânăr de care cu siguranță vom mai auzi și care sper să facă istorie la Piatra Neamț. Îl admir pe Mugur Cozmanciuc, care îmi este prieten și este unul dintre stâlpii de bază al liberalismului din Moldova. A sosit un  moment astral, pe care sper ca fiecare alegător pe data de 27 septembrie să îl înțeleagă. Este pentru prima dată, după 30 de ani de democrație originală, în care președintele României este dat de PNL, Guvernul, premierul sunt formate în jurul PNL și așa va fi. Explicați asta! Președintele a explicat clar: pentru atacurile la adresa democrației PSD-ul nu va avea șansa să fie la putere cât voi fi eu președintele României. Cât de necesar este ca nemțenii să înțeleagă misiunea lui Mugur Cozmanciuc pentru nemțeni? Axa președinte de CJ liberal, guvern liberal, președinte din partea PNL, cea mai puternică echipă de europarlamentari PNL este una a dezvoltării, a banilor europeni. Aveți de ce să vă mândriți că sunteți liberali, să vă mândriți cu acest Guvern, că aveți de ce să vă luptați pentru candidații voștri la primării. Aveți o șansă fantastică să vă convingeți electoratul, să vă mobilizați electoratul și să îi convingem pe oameni că singura soluție de a scoate din sărăcie județul Neamț este să îl aleagă pe Mugur Cozmanciuc la președinția Consiliului Județean. El este un om care poate pune mâna să îi sune pe europarlamentari, căruia îi răspunde la telefon premierul, miniștrii. Sigur sprijinit de Eugen Țapu Nazare și de Laurențiu Leoreanu. Mugur Cozmanciuc are capacitatea să stea de vorbă cu oricine, să facă lobby pentru acest județ. E un moment pe care dacă nu îl exploatăm acum o să ne scape printre degete. Știu că ne luptăm cu unul din baronii PSD, care este extrem de toxic, lipsit de bun simț. Nu știu cum a apărut!?! Dintr-o negură, dintr-o peșteră, a apărut în umbra lui Liviu Dragnea, îi căra geanta și după care a început să emită pretenții de lider. Însă PNL este la un maxim istoric după 1989, dar este important ca fiecare alegător să fie mobilizat. Să nu ratăm șansa asta”, a declarat europarlamentarul PNL Rareș Bogdan.

Printre vorbitori s-au numărat și senatorul Eugen Țapu Nazare, deputatul Laurențiu Leoreanu, Andrei Carabelea – candidatul PNL la primăria municipiului Piatra Neamț și Leonard Achiriloaei – candidatul PNL la primăria municipiului Roman.

Senatorul liberal a transmis că este momentul ca Ionel Arsene să fie ”trimis în istorie”.

”Greul începe de abia după 27 septembrie, va fi punctul de cotitură. De ce spun greul? Pentru că în urma lor administrațiile PSD lasă în urma lor dezastru. În județul Neamț ne batem cu Ionel Arsene, omul de casă al lui Liviu Dragnea. Un sforar și un bișnițar. A lăsat sate întregi în sărăcie, fără apă, canalizare, gaze, drumuri doar pentru că au primari liberali. Omul care a ajutat afacerului cumătrului său să prospere, omul care nu a atras fonduri europene. Pe el și gașca lui dragi colegi și prieteni trebuie să îi trimitem acasă. Mai nou în gașca lui Arsene și-a făcut loc și Dragoș Chitic. Mulți au crezut că la Piatra Neamț ne vom demoraliza și vom intra în degringoladă. Nu numai că nu s-a întâmplat asta, ci ne-a făcut să ieșim mai puternici și mai întăriți. De fapt, Dragoș Chitic ne-a făcut un serviciu: nu ne-a mai lăsat să îl dăm noi afară și a plecat singur. Nimeni din PNL nu poate candida atâta timp că are o condamnare penală, chiar dacă are 90% în sondaje. Da, vrem victoria, dar nu cu orice preț. Iar faptul că Dragoș Chitic a plecat cu Ionel Arsene spune multe despre caracterul acestui om pe care l-am primit în casa noastră. Un vot pentru Chitic înseamnă un vot pentru Ionel Arsene! Să le spuneți asta prietenilor voștri. Andrei Carabelea va fi primarul Pietrei, Leonard Achiriloaei va fi primarul Romanului, vom câștiga peste 40 de primării din județ, iar Mugur Cozmanciuc va fi președintele Consiliului Județean. Dumnezeu să îi binecuvânteze pe nemțeni! Doamne ajută”, a declarat Eugen Țapu Nazare.

Andrei Carabelea, candidatul PNL la primăria Piatra Neamț, le-a transmis colegilor că au o responsabilitate uriașă față de comunitățile lor.

”Pe 27 septembrie vom lua municipiile și peste 40 din comunele județului pentru că trebuie să dăm un președinte tânăr la Consiliul Județean, care să aibă viziune, caracter și dăruire pentru comunitatea sa. Astăzi nu putem vorbi despre dezvoltare, doar gândindu-ne la limitele geografice ale orașelor și comunităților noastre, ci să avem o viziune mai largă pentru a dezvolta unitar”, a declarat Andrei Carabelea.

Deputatul Laurențiu Leoreanu a subliniat importanța contextului actual în care administrațiile locale vor putea lucra în parteneriat cu un Guvern implicat, competent și onest. Totodată, parlamentarul a trecut în revistă toate atacurile lansate de cei de la PSD asupra Guvernului PNL, care se străduia să ofere cele mai bune soluții pentru toți cei afectați de pandemie.

”Avem în Neamț cel mai concret exemplu de impostură, de acțiune populistă, iresponsabilă, prin măsuri heirupiste luate în anumite zone în mod nedemocratic, alocând bani care nu se văd în dezvoltare. Avem comunități importante care aveau nevoie de cofinanțare pentru proiecte europene dar de unde să înțeleagă asta un om care este a dus județul pe penultimul la atragerea de fonduri europene? (…) Iată că avem nevoie de o schimbare de paradigmă, de o viziune de dezvoltare a județului Neamț. PNL vine cu o echipă bine structurată. Avem candidați care au forța să câștige, nu pentru ei, ci pentru comunitățile pe care le vor administra. Nu pentru PNL, căci PNL știe să construiască și nu pentru azi, ci pentru generațiile viitoare. Ca să ne bucurăm de lucrul bine făcut. Echipa PNL condusă de Mugur Cozmanciuc, viitorul președinte al CJ Neamț, reprezintă o soluție reală pentru județul nostru. Este momentul să fim mobilizați la maxim. PNL, filiala Neamț, are șansa să preia majoritatea în administrațiile locale împreună cu Mugur Cozmanciuc, la Consiliul Județean. Vrem să câștigăm alegerile nu pentru noi, ci pentru nemțeni. A venit momentul să schimbăm orânduirea cea crudă, să dăm județului Neamț o conducere onestă și vizionară”, a declarat președintele PNL Roman Laurențiu Leoreanu.

Candidatul PNL la primăria municipiului Roman Leonard Achiriloaei a transmis că oamenii sunt alături de echipa PNL și văd în candidații PNL soluția pentru viitorul județului Neamț.

”De ce văd asta? Pentru că noi suntem oameni profesioniști, capabili, cu programe coerente care venim să ducem județul Neamț și comunitățile noastre locale pe drumul dezvoltării. PNL este soluția pentru județul Neamț, iar Mugur Cozmanciuc este soluția pentru președinția CJ Neamț. Dragii mei, PNL va avea victorie”, a subliniat Leonard Achiriloaei.

(P) sursa: Comunicat de presa PNL Neamt

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.