Președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc, senatorul PNL Neamț Eugen Țapu Nazare și vicepreședintele PNL Laurențiu Leoreanu au susținut vineri, 7 februarie, o conferință de presă.

Liderii liberali au vorbit despre ultimele evoluții pe scena politică națională, despre alegerile anticipate și despre măsurile care au fost luate în cele 3 luni de de Guvernul Orban.

Deputatul Mugur Cozmanciuc, presedintele PNL Neamt, a explicat cum s-a ajuns sa se doreasca alegeri anticipate si a declarat ca PNL merge cu privirea senina spre electorat, spre victorie si ca partidul intra in alegeri fara emotii. ”PNL și-a asumat un lucru transparent și democratic, care a fost solicitat de  majoritatea populației: vot în 2 tururi pentru primari. PSD a spus că nu este de acord cu acest demers și a depus moțiune de cenzură. Practic, PSD nu a vrut să fie alegeri locale în două tururi, ca democrația să aibă o susținere largă și au depus moțiune de cenzură.

PNL și-a asumat să avem alegeri în două tururi, dar dacă nu s-a dorit vom merge pe ideea de alegeri anticipate. Susținem ideea alegerilor anticipate pentru a ne întoarce cât mai repede la electorat.

PNL este pregătit pentru a intra în alegeri anticipate fără emoții, nu avem probleme în a gestiona drumul spre victorie. Mergem înainte cu privirea senină către electorat, vrem să organizăm alegeri anticipate cât mai repede și bine, așa cum au fost și alegerile prezidențiale organizate de Guvernul PNL”, a precizat Cozmanciuc.

Declaratiile complete din conferinta de presa PNL de astazi, in materialul video de mai jos:

Conferință de presă PNL Neamț

Publicată de TVMneamţ.ro pe Vineri, 7 februarie 2020

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.