Comunicat de presa, deputat Mugur Cozmanciuc, presedintele PNL Neamt: Fermierii nemțeni afectați de secetă vor primi ajutor de la Guvernul PNL

Guvernul a aprobat recent instituirea unei scheme de ajutor de stat destinată despăgubirii fermierilor afectați de efectele secetei. Suma totală acordată va fi de 850 de milioane de lei.

Și fermierii nemțeni care au fost afectați de secetă vor putea accesa fonduri, pentru a-și acoperi pierderile.

La nivelul României, suprafața agricolă totală a celor care vor primi despăgubi din acest ajutor de stat este de 1,16 milioane de hectare.

Valoarea maximă a sprijinului acordat în cadrul acestei scheme de ajutor de stat poate să ajungă până la 925 de lei per hectar, pentru suprafețele afectate de secetă.

Mă voi implica activ pentru ca fermierii din Neamț, care au fost afectați, să depună cererile de finanțare, astfel încât în cursul lunii septembrie să fie efectuate plățile, atât de necesare.

Agricultura este o sursă importantă de venituri în județul Neamț, cei loviți de secetă au nevoie de susținere, mai ales în acest an deosebit de dificil. Ca viitor președinte al Consiliului Județean Neamț, voi susține dezvoltarea și modernizarea acestui sector important în economia comunității.

tvmneamt.ro

2 COMENTARII

  1. Mugur Cozmanciuc te rugam frymos sa mai lasi tampeniile si minciunile inepte deoarece nu vei ajunge NCIODATA dar absolut NCIODATA presedintele consiliului judetean Neamt. Noi intelegem ca esti in campanie electorala dar tu omule nu cunosti realitatea si problemele acestui judet asa ca LASA-NE LASA-NE. In legatura cu ajutoarele pentru seceta pe care #placuta suedeza pnl – partidul tau nu si al romanilor spune ca o sa-l dea fermierilor afectati acesta pur si simplu SE EXECUTA NU SE DISCUTA. Dar ce stiti tu si pnl-ul (am uitat placuta suedeza scuze) despre siguranta alimentara a romanilor – absolut nimic maistre asa ca hai pa. Stapanii tai de la beamt pinalti tapu&co puteau sa puna sa candideze pe cineva mai credibil pe tine te va spulbera efectiv ARSENE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.