Apar reactii vehemente din PNL, dupa ce Lucian Micu (fostul primar de Roman, recent demis din functie dupa ce a fost gasit incompatibil prin decizia instantei) a trecut de la liberali la PSD, fiind anuntat ieri de Ionel Arsene, candidatul PSD la primaria Roman.

Deputatul Mugur Cozmanciuc, presedintele PNL Neamt, afirma ca in aceste zile ies la lumina oamenii infiltrati de Arsene în PNL, iar despre Lucian Micu spune ca s-a imbratisat cu baronul lui Dragnea (Arsene): ”Suntem în aceste zile martorii UNOR DIVERSIUNI. Vedem dezvăluiri de caractere și mize care ne îngrețoșează și ne arată pe mâna cui NU trebuie să lăsăm județul și comunitatea noastră. Oamenii lui Arsene, din PNL, se arată, iar astăzi l-am văzut pe domnul Lucian Micu îmbrățisându-se cu baronul lui Dragnea. Îmi pare rău pentru capcana în care a căzut. Timpul îi va arăta greșeala făcută.

Însă pentru Partidul Național Liberal este o curățenie necesară, care ne va ajuta să mergem mai departe cu oameni sinceri și asumați.

Sâmbătă, la ședința, ne-am asumat, ÎN UNANIMITATE, obiectivele pentru această campanie. Și le vom atinge. VOM CÂȘTIGA!

Cozmanciuc sustine ca unul dintre obiectivele PNL la aceste alegeri locale, este schimbarea lui Arsene din fruntea judetului Neamt, al carui mandat a fost marcat de dispret la adresa cetatenilor si de duplicitate. ”Doar cine își asumă munca și responsabilitățile pe care le avem față de nemțeni își asumă în mod real și SCHIMBAREA lui Arsene de la șefia județului.

Nu îmi doresc o campanie electorală prin atacuri la persoană, dar vreau ca toți nemțenii să-i vadă pe cei care vor să țină un județ blocat doar pentru interesele lor personale. A venit vremea să înceteze trocurile transpartinice pe care Ionel Arsene le-a avut și le are cu unii membri PNL.

Neamțul are nevoie de dezvoltare, însă doar cu oameni sinceri vom putea construi bunăstarea și respectul pe care le merităm.

Nemțenii s-au săturat de disprețul și duplicitatea conducătorilor de astăzi, însă viitorul se arată altfel. Cu o echipă de oameni serioși și muncitori, vom duce Neamțul și toate comunitățile lui mai departe. Spre decență. Spre dezvoltare. Spre mai bine.

Din acest moment, nu voi mai menționa nume de adversari sau oameni care vor trăda PNL. Interesele personale se vor vedea. SĂ CADĂ MĂȘTILE ÎN CONTINUARE!”, scrie Cozmanciuc.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.