Deputatul Mugur Cozmanciuc, presedintele PNL Neamt, participa in aceste zile la lucrarile Consilului pentru Alegeri Democratice din cadrul Comisiei de la Venetia, in calitate de delegat al Parlamentului României. Una dintre temele dezbatute in Comisie a fost reprezentata de un studiu asupra revocarii primarilor si alesilor locali. ”În perioada 19 – 20 iunie, ca delegat al Parlamentului României, particip la cea de-a 65-a reuniune a Consiliului pentru Alegeri Democratice, la Comisia de la Veneția.

S-au dezbătut mai multe probleme importante, dar s-a prezentat și un studiu privind revocarea primarilor și a aleșilor locali și un alt studiu privind utilizarea tehnologiilor digitale și alegerile.

Puteți arunca o privire pe aceste studii accesând acest link: https://cozmanciuc.site/…/participare-la-reuniunea-consili…/

Discuția a fost mai mult decât binevenită având în vedere că în acest moment în România ne pregătim pentru modificarea legislației electorale, ca toți românii să poată vota, să nu mai fie umiliți și ținuți la cozi”, anunta Cozmanciuc pe pagina lui de facebook.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.