Deputatul PNL de Neamț, Mugur Cozmanciuc, fost președinte PNL Neamț, a fost achitat definitiv miercuri de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie într-un dosar în care era acuzat de DNA, de săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.
Cozmanciuc a reacționat după aflarea deciziei definitive, precizând că nu mai puțin de 8 judecători (instanța de fond plus instanța de apel) au ajuns la aceeași concluzie: fapta nu există.
SUNT NEVINOVAT . Așa cum am afirmat cu tărie și răspundere, încă de acum 2 ani, când am aflat cu surprindere că am fost trimis in judecată.
2 ANI AM TĂCUT NEVINOVAT, iar prin decizia de astăzi, dată de completul de 5 judecători, de la Înalta Curte de Casație și Justiție, am fost ACHITAT.
DECIZIA ESTE DEFINITIVĂ
Două instanțe, formate din complet de 3 judecători, respectiv 5 judecători, au constatat în unanimitate că FAPTA NU EXISTĂ.
NU AU EXISTAT PROBE ȘI NICI NU ERA TEMEI PENTRU CA ACEST DOSAR SĂ MĂ PUNĂ ÎN SITUAȚIA DE A FI TRIMIS ÎN JUDECATĂ.
Mă bucur că a existat o judecată dreaptă.
Le mulțumesc judecătorilor pentru analiza corectă și obiectivă a dosarului.
Le mulțumesc și avocaților pentru că au arătat realitatea și au demonstrat că sunt NEVINOVAT (deși ar fi trebuit să funcționeze principiul prezumției de nevinovăție în faza de cercetare penală, deși au fost persoane care s-au antepronunțat pentru a construi o imagine negativă în opinia publică).
Le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere in mine, pentru că mi-au fost alături, fără să mă judece.
Mulțumesc și celor care nu au fost lângă mine, am avut ocazia să-i cunosc cu adevărat.
Această experiență m-a făcut sa văd, cu claritate, adevăratul caracter al unor “oameni”, ale căror fapte au fost departe de a fi caracterizate de onoare și bune intenții.
Fiecare clipă prin care am trecut a avut un sens.
Rămân multe de spus… TIMPUL va vorbi….de la sine…
Mulțumesc, însă, lui Dumnezeu pentru că astăzi a făcut LUMINĂ.
Dumnezeu și Maica Domnului să ne ocrotească și să ne ferească de “prieteni” care îți vor “binele”.”, trasmite Cozmanciuc.
I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.