Deputatul Mugur Cozmanciuc, presedintele PNL Neamt, transmite intr-un comunicat de presa ca liberalii sunt alaturi de romanii din strainatate si indeamna pe nemteni sa nu trateze cu ostilitate pe cei intorsi din strainatate.

 Comunicat de presa, Mugur Cozmanciuc: În condițiile crizei actuale cauzate de creșterea numărului de infecții cu noul coronavirus, reiau apelul la calm, la coeziune socială și la înțelegere. Este vremea să arătăm că ne pasă unul de celălalt, că suntem responsabili pentru binele comun și că suntem mai puternici decât o epidemie trecătoare.

Mă adresez românilor rămași peste hotare. Rămâneți puternici și încrezători în ziua de mâine! Gândurile și speranțele noastre sunt alături de voi. Nu uitați că aici aveți familii și prieteni care vă așteaptă sănătoși. Respectați indicațiile autorităților din statul în care vă aflați și țineți legătura prin telefon sau internet cu familiile și prietenii. Dacă vă aflați într-o situație de risc, luați legătura cu ambasada României sau cu oficiul consular cel mai apropiat.

Totodată, îndrept această rugăminte către cetățenii județului Neamț. Nu tratați cu ostilitate vecinii, rudele, prietenii sau cunoștințele care s-au întors din străinătate! Înțelegeți-le dorința de a fi alături de cei dragi și ajutați-i să treacă peste momentele dificile. Încurajați-i să respecte termenul de autoizolare și, dacă aveți posibilitatea, faceți cumpărături pentru ei. Protejați-vă și protejați-i!

În această situație excepțională vom da măsura solidarității față de semenii noștri și vom avea șansa să ne întărim comunitățile din care facem parte. Știu că se vorbește mult despre distanțare socială. Haideți să aplicăm distanțarea fizică, dar să nu uităm de solidaritatea socială!

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.