Ieri, 25 octombrie la orele 08.00, pe strada Izvoare din Piatra Neamț, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.

Din primele cercetări, se pare că în timp ce o femeie de 39 ani din municipiu conducea un autoturism pe o alee de access spre strada Izvoare, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care se deplasa regulamentar și care era condus de o femeie de 45 ani, intrând astfel in coliziune cu acesta.

Urmare a producerii accidentului, conducătoarea auto de 45 ani a fost rănită grav. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Tot ieri, la orele 18.44, pe DJ 158I, pe raza comunei Români, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.

Din primele cercetări, se pare că în timp ce un bărbat de 33 ani din comuna Români conducea un autoturism pe DJ 158I, pe un segment de drum în curbă la dreapta, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar, acesta din urmă fiind condus de un bărbat de 19 ani din județul Bacău.

În urma producerii accidentului , conducătorul auto în vârstă de 19 ani a fost rănit ușor. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infractiunii de vatamare corporală din culpă.

Ionut CORFU

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.