126 de candidați s-au înscris la concurs, pentru cele 6 posturi de ajutor șef de post, prin încadrare directă, din sursă externă, anunta IPJ Neamt. 21 de candidati se bat pentru un loc de ajutor de sef de post, de aproape 4 ori mai multi decat la Academia de Politie, unde in luna august au fost sub 6 candidati pe un loc. ”Sunt scoase la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, 6 posturi în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Informații complete cu privire la modalitatea de desfășurare a concursului se regăsesc, pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț: https://nt.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-incadrare-directa-agenti-i-p-j-neamt

În perioada 11 – 19 octombrie a.c., candidații, ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice.

La data de 23 octombrie a.c., va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute”, se arata intr-un comunicat IPJ Neamt.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.