DSP Neamt anunta intr-un comunicat de presa, că in Neamt a ajuns o noua transa de bonuri de masa pentru vaccinati, care vor fi distribuite incepand de luni, 13 decembrie. Bonurile se acorda persoanelor care s-au vaccinat dupa data de 3 septembrie. ”Începând de luni, 13 decembrie unitățile vaccinatoare vor distribui tichetele de masă pentru persoanele vaccinate cu schemă completă de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2. În această tranșă vor fi distribuite tichete pentru 10.800 de persoane.

Până în prezent au fost distribuite tichete pentru 9.150 de persoane, în 2 tranșe.
Din data de 3 septembrie 2021 au fost vaccinate cu schemă completă de vaccinare 51.079 persoane”, se arata in comunicatul DSP Neamt.

Persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 cu schema completă de vaccinare beneficiază de o alocație de hrană în valoare de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masă.
Beneficiază de tichete persoanele care s-au imunizat, cu schema completă (doză unică de vaccin Johnson&Johnson sau a 2-a doză de vaccin Moderna, Pfizer și Astrazeneca), după data de 3 septembrie 2021.

Persoanele care s-au vaccinat cu doza de booster în această perioada (a 3-a doză de vaccin Moderna, Pfizer și Astrazeneca sau doza a 2-a din schema începută cu vaccinul Johnson&Johnson) nu sunt eligibile să primească tichete.

Persoanele vaccinate cu schema completă pot intra în posesia tichetelor de masă numai la centrul de vaccinare, cabinetul medicului de familie sau ambulatoriul de specialitate în care s-au vaccinat. Voucherele se pot ridica în termen de 6 luni de la data inoculării ultimei doze.”, mai precizeaza DSP Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.