Un băiețel din Roman, de doar 4 ani, și-a adus mama în pragul disperării după ce a dispărut de la o manifestare din oraș, făcându-se nevăzut. Salvarea a venit de la polițiștii de la Ordine Publică și cei de la Rutieră, care s-au mobilizat exemplar și l-au găsit pe micuț în timp record, teafăr și nevătămat, la un km de locul din care plecase. Oamenii legii l-au dat din nou în grija mamei, care le-a mulțumit în lacrimi, gâtuita de emoții dar și de îngrijorare. Fiul i-a fost predat la pachet cu o minge, cadou de la polițiști, care să îi amintească acestuia de năzbâtia care s-ar fi putut termina prost, dar care de data asta a avut un final fericit. “Un curs de dans cu final fericit, seara aceasta, în Roman.

Un copilaș, de numai 4 ani, a decis că este suficient de mare pentru a avea parte de o aventură de neuitat.

Astfel, la finalul cursurilor de dans, acesta și-a luat inima-n dinți și a plecat în căutarea eroilor preferați, înainte de sosirea mămicii lui.

După un apel fulger și o căutare demnă de eroii pe care micuțul îi căuta, colegii noștri din Roman, județul Neamț, de la ordine publică și rutieră, au reușit să-și aducă aportul la un final fericit al acestei povești.

Copilul a fost găsit de polițiști, la aproximativ 1 km de locul din care a plecat.

Vă întrebați ce a urmat?

Simplu: lacrimi, emoții, îmbrățișări calde, dar mai ales lecții învățate.

Vă mulțumim, dragi camarazi, pentru bucuria pe care ați adus-o acestei familii!

P.S.: Mingea este cadoul colegilor noștri, pentru ca mama și băiețelul să-și amintească mereu lecția învățată astăzi!” transmit polițiștii.

I.C.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.