Peste 100 de amenzi au fost aplicate ieri in judetul Neamt pentru nerespectarea restrictiilor de circulatie impuse pe timpul starii de urgenta. ”În cadrul activităților desfășurate pentru punerea în aplicare a măsurilor privind restricționarea circulației, la nivelul județului Neamț au fost aplicate 113 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de peste 266.000 de lei”, informeaza Prefectura Neamt intr-un comunicat de presa.

Forțele de ordine au efectuat verificări de mai multe ori la domiciliile a 263 de persoane, cu privire la modul în care sunt respectate condițiile de izolare, fiind intensificate activitățile pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică.

Totodată, 61 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la modul de respectare a restricțiilor instituite pe perioada stării de urgență.

În cadrul activităților desfășurate pentru punerea în aplicare a măsurilor privind restricționarea circulației, la nivelul județului Neamț au fost aplicate 113 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de peste 266.000 de lei.

Jandarmii au asigurat măsuri de ordine publică la locațiile cu persoane aflate în carantină la nivelul județului și au desfășurat 4 misiuni de însoțire a persoanelor către locațiile de carantină / izolare și de escortă a unor convoaie de autovehicule care tranzitează județul Neamț.

Conform Direcției de Sănătate Publică Neamț, la data de 23.04.2020 sunt 225 de persoane aflate în carantină, 900 persoane ieșite din carantină, 524 persoane aflate în auto-izolare la domiciliu, 7018 persoane ieșite din izolare, se mai arata in comunicatul Prefecturii Neamt.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.