Un politist din Roman a fost gasit mort in aceasta dimineata, in apartamentul in care locuia. ”În jurul orei 08:55, pompierii au fost solicitați să intervină pentru deblocarea unei uși de la un apartament din municipiul Roman. Cu ajutorul scării culisabile pompierii au pătruns pe un geam în interiorul apartamentului situat la al doilea etaj dintr-un bloc de locuințe, situat pe strada Aleea Tudor Vladimirescu. În interiorul apartamentului, militarii au găsit un bărbat de 46 de ani ce nu prezenta semne vitale”, a anuntat ISU Neamt.

Ioan Canarau, unul dintre colegii politistului gasit decedat, a fost unul dintre politistii trimisi la fata locului. Mesajul acestuia dupa tragica veste, este unul sfasietor. ”Ani, mii de ore de patrulări împreună s-au încheiat cu un sinistru apel 112! 

Nimic nu e mai dureros în meseria asta decât să fii trimis să verifici de ce colegul tău nu mai răspunde la telefon și nu deschide ușa apartamentului unde locuiește!?! Drum lin către cer, Remus!”, este reactia liderului Sindicatului Europol Neamt.
I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.