PNL a batut la scor PSD in comuna Poiana Teiului, jud. Neamt. Klaus Iohannis a obtinut 613 voturi, iar Viorica Dancila a obtinut 506 voturi in comuna cu primar PSD.

Mircea Diaconu s-a clasat pe locul 3 la Poiana Teiului cu 215 voturi, iar Dan Barna a obtinut 115 voturi, un pic mai mult decat Alexandru Cumpanasu (candidat care s-a folosit de tragedia de la Caracal), care a fost votat de 40 de oameni.

Rezultatele obtinute de candidatul PSD la Poiana Teiului se inscriu pe trend-ul descendent al primaritei Ana Ancuta, tot mai contestata in comuna dupa prestatia absolut dezastruoasa ca primar, si cotata cu foarte mici sanse sa obtina un al doilea, in ciuda eforturilor acesteia de astazi, de aduce cat mai multi oameni la vot, prin demersuri la limita legii (Vezi Alegeri prezidențiale- Suspiciuni de fraudă la Poiana Teiului si Alegeri- Poliția Neamț: La Poiana Teiului nu s-a încălcat legea. Între timp, mașina cu care sunt transportați alegători, a fost schimbată)

Prezenta la vot la Poiana Teiului a fost de 42,55%.

Potrivit vestea.net, PSD s-ar putea confrunta cu o infrangere usturatoare in judetul Neamt, avand in vedere ca PNL a castigat deja in localitati considerate adevarate redute ale social democratilor. ”Comunele PSD-iste Pipirig, Farcaşa, Poiana Teiului şi Vânători-Neamţ, considerate fief-uri PSD au fost azi câştigate de PNL şi de Iohannis, anunţă George Lazăr, prim-vicepreşedinte PNL Neamţ şi coordonator de campanie pe zona respectivă.

Liberalii au câştigat la mustaţă, la doar 6 voturi diferenţă şi în comuna Bicaz-Chei, tot cu primar PSD. De asemenea, steagul liberale flutură şi în comunele Ceahlău sau Grinţieş, cu primari PNL.

Din primele informaţii, nu este exclus ca PSD să aibă o surpriză foarte urâtă şi în orasul Bicaz unde, de asemenea, social-democraţii au primar”, anunta sursa citata.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.