Traficul rutier pentru autovehiculele cu masa maxima autorizata mai mare de 3,5 tone, sa fost interzis pe drumul judetean dintre Girov si Hanul Ancutei. ”Având în vedere condiţiile meteorologice, circulaţia pentru mijloacele de transport cu masa de peste 3,5 tone este restricţionată temporar pe DJ 208 G, de la ieșirea din satul Cârligi, localitatea Ștefan cel Mare, până la intrarea în satul Vad, localitatea Dragomirești.

În acest context sunt instituite filtre rutiere pentru informarea participanţilor la trafic cu privire la restricţiile impuse şi pentru supravegherea și fluidizarea traficului rutier.

Pe acest segment de drum circulația se desfășoară în condiții de iarnă, astfel încât recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudență , să adopte o manieră preventivă de condus și să respecte indicațiilor polițiștilor rutieri aflați în teren”, a anuntat Politia Neamt.

In aceasta dimineata au avut loc mai multe incidente pe drumurile din judet, dupa ninsorile din ultimele ore (foto de pe drumul national Roman- Piatra Neamt).

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.