Politistii rutieri din Neamt au retinut in medie un permis la fiecare 10 minute in cadrul unei actiuni desfasurate duminica. In total, peste 30 de soferi au ramas pietoni in doar 5 ore. ”La data de 3 octombrie a.c., în intervalul orar 14.00 – 19.00, la nivelul județului Neamț, polițiștii Serviciului Rutier au continuat și intensificat acțiunile pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

Totodată, pe DN 2 – E 85, acțiunea s-a desfășurat în colaborare cu polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 118 sancțiuni, în valoare de aproximativ 65.000 de lei, dintre care 85 pentru depășirea limitei legale de viteză.

30 de șoferi au rămas fără permisul de conducere, după ce au fost depistați circulând cu viteză excesivă, iar alte 4 permise de conducere au fost reținute pentru nerespectarea unor norme rutiere care atrag suspendarea dreptului de a conduce.

Starea tehnică a vehiculelor a fost vizată de polițiști, fiind retrase astfel 5 certificate de înmatriculare.

Pe perioada desfășurării acțiunii, pe raza județului Neamț, nu a fost înregistrat nici un eveniment rutier grav”, se arata intr-un comunicat IPJ Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.