Povestea trecerii de pietoni din Darmanesti, ultra-para-înălțată devine nebunie curata. In loc sa se refaca idiotenia respectiva de la zero, dupa un proiect si lucrari facute de specialisti in siguranta rutiera, iata ca se fac tot felul de modificari si improvizatii care pana la urma se vor dovedi paguboase.

Daca ieri s-au bagat prin asfalt niste tevi de metal pe post de conducte (Vezi aici!)care se vor infunda si vor ingheta in mod sigur, astazi, cititorii ne trimit poze cu lucrari la modificarea trotuarelor din dreptul trecerii.

Asteptam cu nerabdare zilele urmatoare, cand probabil se vor face lucrari de mutare a scolii din dreptul trecerii ca sa poata bate soarele direct pe ea si eventual lucrari de mutare a albiei pârâului Cuiejdi mai aproape de trecere, ca sa se scurga mai usor apa adunata de o parte si de alta a ei.

Eventual, poate fi mutat si Consiliul Local intr-un spatiu din zona, pentru ca alesii sa poata admira mai indeaproape ”minunatia” facuta.

Chiar nu intelegem de ce trebuie ca pietrenii sa suporte costurile incompetentei unora si nu sunt pusi la plata chiar cei care ”au avut sclipirea” cu aceasta trecere, pe care o tot numesc ”experiment”, de parca i-ar absolvi de vreo vina. Daca tot fac experimente, ar fi bine sa le faca pe banii lor. In campania electorala de la locale nu am auzit niciun candidat de pe vreo lista sa spuna: ”vom face experimente prin oras, pe banii cetatenilor”. Si doctorul Mengele, tot experimente zicea ca face.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.