Dogariu Daniel, nemțeanul de 43 de ani din comuna Rediu, care fusese dat dispărut de familie, a fost găsit mort în apele râului Crișul Repede din Oradea, județul Bihor. ”La data de 22 august a.c., în zona străzii Sovata din municipiul Oradea, în apele râului Crișul Repede, a fost găsit corpul neînsuflețit al unui bărbat.

Acesta nu prezenta urme de violență, neexistând suspiciuni că ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni de investigații criminale au identificat persoana decedată ca fiind un bărbat de 43 de ani, din județul Neamț.

Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment”, a declarat pentru tvmneamt.ro, comisar șef de poliție, Fărcuța Alina, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Bărbatul nu era căsătorit și nu avea copii. Conform rudelor, obișnuia să meargă des la muncă în Italia, nu consuma alcool în mod excesiv și nu juca jocuri de noroc, prin urmare, ipoteza sinuciderii este extrem de puțin probabilă.

Tot rudele, susțin că trupul bărbatului ar fi fost găsit într-o stare avansată de descompunere, deși potrivit informațiilor oficiale, a fost descoperit la doar două zile după ce dispăruse. Dogariu Daniel coborâse din microbuzul cu care se întorcea spre casă, cu intenția de a merge la toaletă. După un timp, văzând că nu se mai întoarce, șoferul microbuzului nu l-a mai așteptat și și-a continuat deplasarea, însă nu înainte de a-l anunța pe un bărbat din Italia la care dispărutul locuise, că acesta a coborât la Oradea și nu s-a mai întors la microbuz.

Din moment ce nu există suspiciuni că bărbatul ar fi fost victima vreunei infracțiuni, poate fi luată în calcul și ipoteza unui accident. Cert este că nu avea la el niciun document de identitate, pentru că a fost identificat abia după ce pe 3 septembrie, la 2 săptămâni de la dispariție, cazul a fost făcut public.

Nemțean dispărut de două săptămâni. Venea de la muncă din Italia, dar nu se mai știe nimic de el după ce a coborât din microbuz la Oradea

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.