Fostul ministru Ilan Laufer își face partid dupa ce a demisionat din PSD in urma cu cateva zile. Ilan Laufer a fost adoptat de organizatia PSD Neamt in luna iulie 2017, fiind prezentat ca membru al organizatiei, intr-o conferinta de presa sustinuta alaturi de Ionel Arsene.

La vremea respectiva, înscrierea lui Ilan Laufer în PSD Neamț a fost prezentată de Arsene drept o achiziție importantă, iar Laufer a anunțat că va face tot ce ține de el pentru a implementa programul de guvernare în Neamț si că va face un tur al tuturor organizațiilor PSD din Neamț.

Intre timp s-a sucit, iar dupa turul doi al alegerilor prezidentiale, s-a hotarat sa paraseasca PSD. ”Din pacate “la vremuri noi, tot noi “, iar REFORMA din PSD
a inceput cu un “CEX paralel” si s-a incheiat cu un blitzkrieg pentru preluarea puterii in partid”, spunea Ilan Laufer dupa ce a demisionat din PSD.

Dupa doar cateva zile, fostul ministru a anuntat ca-si face propriul partid, alaturi de analistul politic, Alex Coita. ”….transmit un mesaj tuturor romanilor care cred in viitorul tarii noastre si al bogatiei poporului roman, care sunt dezamagiti si satui de minciuna, de manipulare, de ipocrizie,de lozinci ieftine, de lipsa viziunii si de lipsa unui proiect de tara.

Pentru ca #mieimipasa si cred cu tarie ca a sosit momentul sa reaprindem flacara speranței în România, am decis sa fondez o noua miscare politica / un Start-Up care se adresează tuturor romanilor care vor să ofere un viitor mai bun acestei tari.

Ma adresez tuturor romanilor care nu au incetat sa creada in Romania, voi puteti reda acestei tari locul pe care il merita, atat la nivel european cat si la nivel global . Proiectul se adresează tuturor, oamenilor noi și vechi, indiferent de apartenența politică, cât timp ni se alătură cu inima curata”, a scris Laufer pe contul lui de facebook.

Să avem curajul să scriem o nouă pagină din istoria acestei țări și să înlocuim sloganurile cu PROIECTE!

Să respingem naționalismul, dar să ne recâștigăm IDENTITATEA NAȚIONALĂ și să îmbrățișăm simbolurile și valorile care sunt piatra de temelie a României de azi!

Să deschidem porțile țării pentru milioanele de oameni, la fel de ROMÂNI ca noi, pe care greutățile vieții i-au împins pe greul drum al străinătății!

Să reconstruim CAPITALUL AUTOHTON și să scriem un nou contract național cu INVESTITORII STRĂINI, care să ne aducă și nouă și lor beneficii mai mari!

Să respingem izolarea internațională și să călcăm apăsat, cu fruntea sus, ALĂTURI de partenerii României, și nu în urma lor!”, a anuntat si Alex Coita.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.