Apaserv, compania aflata in subordinea CJ Neamt, își mareste gradul de nesimtire cu 25%, echivalentul procentului cu care vrea sa creasca pretul apei potabile pentru populatie. In fata acestei noi cereri Apaserv, primarul Dragos Chitic s-a aratat indignat. El a declarat astazi intr-o conferinta de presa ca liberalii se vor opune pretentiilor companiei conduse de fostul prefect Vlad Angheluta, si cere CJ Neamt sa intervina. ”Este de neinteles cum  în Piatra Neamț, în condițiile în care suntem deja în top 10 național în privința prețului  apei, compania județeană Apa Serv, o societate a Consiliului Județean Neamț, să solicite o nouă majorare de preț. Există deja o nemulțumire generală a locuitorilor județului Neamț față de calitatea serviciilor oferite de Apa Serv, față de tarifele practicate pentru apa furnizată și pentru serviciile de canalizare menajeră. Mă declar indignat de această intenție!

Atât eu, cât și colegii mei liberali din Consiliul Local ne vom opune acestei majorări. Solicit Consiliului Județean Neamț să ia atitudine în privința intentiei companiei a carei actioner majoritar este! Este cu atat mai inoportun si anormal sa ceri majorarea prețului apei, în condițiile în care veniturile nemțenilor sunt cele mai mici din țară, iar in urma acestei majorari prețul apei ar ajunge al patrulea cel mai mare din țară. 4,82 lei/mc (de la 3,84 lei/mc) apa 25.5 % si 3,80 lei/mc (de la 3,50 lei/mc) canalizare 8.57%”, a declarat Dragos Chitic.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Păi un director specialist în creșe , ca sa faca naveta la Târgu lu Soseta cu o armată de fufe si andrusci are nevoie de parale.plus ca tre sa cotizeze si la Ciorapel ca altfel, înapoi la casa copilului de unde a venit.Si unde mai pui ca tre hrănită si armată de trantori pensionari de lux care asigură asistenta prostiei.

  2. Acum inteleg campania furibundă împotriva lui Dughir. Incompetenții Voiau de fapt bani. A propos, o fi aflat Curtea de Conturi cine trebuie sa suporte miliardele câștigate de Dughir in instanta? S au trebuie să-i spunem noi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.