Apaserv, compania din subordinea CJ Neamt, își arata din nou masura nesimtirii, a indolentei si incompetentei, pe banii si pe nervii abonatilor.

De peste 3 zile, in plina pandemie coronavirus, aproximativ 45 de familii din blocul F5 de pe str. Fermelor din Piatra Neamt, au apa cu presiune aproape ZERO.

Oamenii au epuizat toate caile normale si de bun simt la care poate apela un abonat al companiei care detine monopolul pe apa potabila din judetul Neamt, asa ca au apelat la ajutorul tvmneamt.ro. Ei spun ca de vineri dimineata (19 iunie), presiunea apei a inceput treptat sa scada, pana a disparut complet, mai ales la etajele superioare. De atunci pana astazi (22 iunie) au facut sesizari repetate la Apaserv si de fiecare data li s-a spus nu ca se va rezolva problema, ci ca se incearca plasarea sesizarilor inaintea altora, deci trebuie sa mai astepte sa le vina randul. Si nu le-a mai venit randul nici pana astazi.

Iata ce presiune are de 3 zile, apa furnizata de Apaserv, in blocul F5 de pe strada Fermelor:

https://www.facebook.com/tvmneamt.ro/videos/3071198712958944/

Locatarii au ajuns la limita rabdarii si spun ca vineri, dupa ce s-a dat un telefon la Consiliul Judetean Neamt, la fata locului a ajuns o echipa Apaserv care a revenit si sambata, insa nu s-a rezolvat nimic, ci doar s-a constatat… ca nu este presiune. Blocul este in administrarea Locativserv, insa nici aici locatarii nu au putut obtine sprijin, pentru ca… este problema Apaserv, dupa cum li s-a comunicat oamenilor care platesc lunar pentru nesimtirea Apaserv.  Mai mult, zilele trecute au primit si o somatie prin care erau atentionati ca blocul a acumulat o datorie de 4.000 de lei si in caz ca suma nu va fi achitata, se va intrerupe apa.

Sefii Apaserv nu au putut fi contactati de tvmneamt.ro, fiind probabil ocupati cu imbunatatirea relatiei cu clientii, dupa cum a declarat zilele trecute, noul presedinte al Consiliului de Administratie. Pana revine presiunea apei la blocul de pe Fermelor, poate trece si pandemia, deci măști să fie, căci despre igiena nici nu poate fi vorba.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.