La Apaserv nu e bine nici daca ploua. Pana acum se oprea apa pentru ca era seceta, acum se opreste pentru ca a plouat prea mult. Apaserv anunta ca astazi se va opri apa in comuna Pipirig, pentru ca a crescut turbiditatea in urma ploilor din ultimele ore. ”Ca urmare a monitorizării continue a calității apei brute captate în scopul potabilizării, în urma precipitațiilor abundente căzute în ultimele 24 de ore s-a constatat creșterea peste limita maximă admisă a indicatorului turbiditate pentru apa brută preluată din captarea de suprafață care asigură alimentarea cu apă a Comunei Pipirig.

Întrucât, în aceste condiții, procesul de potabilizare a apei brute este îngreunat, Compania Judeteana Apa Serv S.A. este pusă în situația neplacută de a întrerupe furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în comuna Pipirig, astăzi, 12.06.2020, în intervalul orar 9,30 – 22,00.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!

Pentru informații suplimentare, beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul companiei, www.apaserv.eu”, anunta Apaserv.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.