Dupa o campanie de nivel ”clasa pregătitoare”, cu un discurs cel putin infantil și după ce a fost plimbat de mânuță prin oraș de liberali cu ștaif, ca pe copiii de școală ajutătoare, poate- poate îl voteaza cineva si pe el, Andrei Carabelea s-a trezit unde nici el nu credea vreodata ca va ajunge: pe scaunul de primar al orasului Piatra Neamt.

Andrei Carabelea a castigat alegerile la Piatra Neamt in fata lui Dragos Chitic, spre maxima uimire si surprindere chiar si a PNL-istilor, dupa o noapte nebuna in care s-a descoperit ca sute de voturi au ajuns la el in mod nejustificat. Mai multe amanunte AICI- Suspans la Piatra Neamț. De ce se întârzie anunțarea rezultatului alegerilor, situație fără precedent. S-a cerut renumărare

Deocamdata nu avem cifrele exacte, insa Carabelea ar fi castigat la o distanta destul de mare fata de Chitic.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. Pai ce? Numai politicianul sa faca mișto de alegatori? Mai fac si alegatorii misto de politicieni. Bine ca nu am votat . Cei care au facut o sa si asume personajul de mai sus.

    • Ma bucur ca a iesit un om tanar… pacat ca e Arsenie la CJ..dam o sansa si tineretului . Acum trebuie sa tinem cont ca tineretul este plecat la studii ori la munca in alte zone sau afara.

  2. Asteptam cu nerabdare catargul cu steag din centrul orasului care costa 100.000 euro. Ca Chitic ne-a pus pe harta Romaniei cu strada din cimp, asfaltata cu 100.000 de euro. Voi cum credeti ca au ajuns occidentalii la nivelul de trai de acum? Cu proiecte ale unor oameni cu viziune. Noapte buna!

  3. O-la-la, le canard boiteux conduit la ville. Voyons nous de ce qu’il est capable. Peut-etre il mettra des drapeaux et de lettres sur la montaigne aux prix faux augmentes pour enrichir ses collegues de parti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.