De saptamani bune, nu exista nici macar o zi fara incendii de miriste. Ieri au fost trei si la ora redactarii, pompierii intervin la alte trei incendii de miriste.

Luni, 05.09.2016, la ora 13:58, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la vegetație uscată, în localitatea Vânători Neamț, comuna Vânători Neamț. La locul intervenției s-au deplasat un ofițer și 9 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Tîrgu Neamț cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia a ars aproximativ un  hectar de vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

Luni, 05.09.2016 la ora 14:11, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la vegetație uscată în comuna Filipești, sat Galbeni, județul Bacău.  La locul intervenției s-au deplasat 6 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, precum și o autospecială de lucru cu apă și spumă de la ISU Bacău cu 5 subofițeri. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars aproximativ  3 hectare  miriște, 15 ml. gard din lemn și 2 mp. perete din scândură la o anexă gospodărească aflată în imediata apropiere a miriștii. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

Luni, 05.09.2016, la ora 21:09, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu de miriște, în localitatea Siliștea, comuna Români. La locul intervenției s-au deplasat 6 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia a ars aproximativ 1,5 hectare de miriște. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

Ionut CORFU

sursa: ISU Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.