Astăzi, 29 februarie, Nicoale Ciucă, președintele Senatului României și președintele PNL, face o vizită în județul Neamț. Conform programului oficial, Ciucă va susține și o conferință de presă, la sediul PNL Neamț. ”La ora 15:10 la fabrica TRW din Roman, la ora 18:10 la sediul Autonom din Piatra Neamț iar la ora 19:00 la sediul PNL din Piatra Neamț, strada Republicii, pentru declarații de presă susținute de președintele PNL Nicolae Ciucă și mai mulți colegi din echipa PNL Neamț”, se arată în programul transmis presei de PNL Neamț.

Ciucă va face o oprire și la Săvinești. Vizita nu apare în programul transmis presei, însă a fost confirmată oficial pentru tvmneamt.ro. La Săvinești, președintele PNL ar fi așteptat (printre alte fețe bisericești) și de starețul de la Mănăstirea Nechit, informație încă neconfirmată oficial. Cert este că vizita care are caracter ”cu circuit închis”, adică accesul presei nu este permis, va fi la Centrul de zi pentru persoane vârstnice, construit pe primărie pe un proiect cu fonduri UE, dar administrat de un ONG al preotului Petru Munteanu. Primarul Daniel Horciu nu a fost invitat, deși la întâlnirea de la Săvinești, ar urma să participe și secretara primăriei. Potrivit surselor tvmneamt, aceasta ar urma să candideze la primărie sub sigla PNL.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. A venit să vadă sărăcia din Neamț, dar nu o vede. Totul este: lapte de vaca cu miere de albine. Suntem muritori de foame dar o ducem bine. Trăiască ciorditori din parlament!! Noi oricum nu contăm nimic pentru ei

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.