Prefectul PSD de Neamț, Adrian Niță, a anunțat la ora 16:30, că l-a demis din funcție pe președintele Arsene, la 6 zile după ce infractorul fugar a fost condamnat la 6 ani și 8 luni de închisoare. Anunțul a fost făcut pe grupul de presă al Prefecturii, însă doar în scris, fără să se pună la dispoziția presei Ordinul (documentul) de demitere în fotocopie, așa cum s-a procedat în multe alte cazuri similare. Vrând probabil să-i protejeze numele și amintirea șefului său de partid, Niță a motivat refuzul, spunând că  ”ordinul are caracter individual”. De 6 zile, numele (cu tot cu data nașterii) lui Arsene este pe toate gardurile, cum se zice, pentru că este dat în urmărire națională la categoria MOST WANTED și în urmărire internațională prin Interpol.

Urmare a faptului că au fost indeplinite toate condițiile procedurale prealabile prevăzute de O.U.G.nr.57/2019 privind Codul administrativ în sensul că secretarul general al județului Neamț a inaintat astăzi institutiei noastre referatul constatator nr. 7927 din 16.03.2023, alături de toate înscrisurile din care rezultă motivul legal al propunerii, a fost emis Ordinul prefectului nr.96 din 16.03.2023 privind încetarea mandatului de presedinte al Consiliului Județean Neamț al domnului Ionel Arsene”, a scris Niță pe grupul de presă al prefecturii.

Întrebat (tot pe grup) când a ajuns la CJ sentința de la Curtea de Apel Brașov (demiterea a întârziat 6 zile) Niță a refuzat să răspundă, așa cum obișnuiește să facă în ultima perioadă când îi sunt adresate întrebări incomode.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Într-adevăr suntem un popor total dezinteresat, Arsenie a furat pe rupte , justiția la condamnat definitiv și noi stam in casa să își bată joc de noi bufoni ăștia de PSD iști și ne mai plângem că o ducem rău. Oare de ce nu luom exemplu de la Francezi??? Săi fugărim pe găinarii ăștia!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.