Inca un drum national din judetul Neamt, a fost blocat de aluviuni la miezul noptii (22/23 iunie) traficul rutier fiind intrerupt. Este vorba despre DN 15B, blocat de data asta la Poiana Teiului, in satul Roșeni, unde un torent a adus zeci de tone de aluviuni pe carosabil. La ora redactarii, se lucra pentru eliberarea partii carosabile (foto: martor)

In jurul orei 23, DN15 a fost blocat tot cu aluviuni, in satul Stanca din comuna Pipirig.

Pompierii nemteni intervin la aceasta ora (0:30) in mai multe localitati din judet, unde au avut loc inundatii dupa ploile torentiale din ultimele ore: Targu Neamt, Dobreni, Bodesti, Pipirig, Grumazesti, Petricani, Timisesti, Cracaoani, Răucesti.

Este in desfasurare si o misiune de cautare a unei femei ratacite: ”Misiune căutare persoană rătăcită (femeie 64 de ani) în comuna Stănița. Intervin pompieri din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială pentru stingere , cadre de la IPJ, voluntari de la SVSU Stănița și lucrători de la Ocolul Silvic”, a anuntat ISU Neamt la miezul noptii.

Pentru ca situatia este una de amploare, in sprijinul ISU Neamt au fost trimisi pompieri de la ISU Bacau: ”Pompierii nemțeni intervin în mai multe localități pentru a evacua apa din curți. În sprijin au venit 6 subofițeri de la ISU Bacău cu două autocamioane, două motopompe remorcabile și patru motopompe transportabile. Aceștia desfășoară misiuni în raionul de intervenție al Detașamentului Târgu Neamț”, a declarat slt. Irina Popa, purtator de cuvant ISU Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.