Doi tineri întreprinzători din Piatra- Neamț și-au exins afacerea, iar Terex Confort are și un showroom, situat pe str. Fermelor nr 121, la intersecția cu strada spre Cartierul Ciritei.

Terex Confort asigură consultanță, măsurători și montaj pentru ferestre și uși din PVC, cu geamuri termoizolante, dar și pentru pereți cortină antivânt ori rulouri din aluminiu, manuale sau automate, pentru toate tipurile de ferestre sau uși, inclusiv pentru uși de garaj.

Conceptul Terex Confort s-a născut odată cu nevoile clienților noștri. Spre deosebire de ca găsim în industria de tâmplărie din România, ne axăm în principal pe beneficiile pe care le oferă produsele de calitate din gama noastra. Stăm la dispoziție atât în showroom, cât și pe teren, la domiciliile clienților pentru a oferi o consultanță corectă, în avantajul nevoilor solicitate. Oferim calitate și promitem să nu dezamăgim, ci să ne mândrim împreună cu clienții noștri de beneficiile unei tâmplării de calitate și a serviciilor oferite corect către toți cei care ne calcă pragul”, spune Florin Amarinei, unul dintre cei doi antreprenori care au pus pe picioare Terex Confort.

Terex Confort are ca principali parteneri doi cunoscuți producători de tâmplarie din PVC, respectiv de geamuri termoizolante: Maxima Ferestre (Bacău), reprezentată de Ionuț Zaharia Cleras și Ro Grup Glass (din Piatra- Neamț), reprezentată de Ramona Cioinegel, prezenți și ei la deschiderea de ieri a showroomului Terex Confort.

Consultanță, măsurători și oferte, direct la showroomul de pe str. Fermelor nr. 121 sau la numărul de telefon de mai jos:

 

 

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Asi dori sa-mi montez,la balcon,o stresina din aluminiu,cu o lungime se 10 m.l.si latimia de 24 cm.
    La dvstra.pot gasi asaceva ? Cat ma-ar ajunge,ca pret ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.