Pompierii pietreni au avut o noapte de foc la propriu (11/12 august). Acestia au intervenit la 3 incendii in doar 4 ore, dupa cum se arata intr-un comunicat ISU Neamt:

În jurul orei 00:10, pompierii pietreni cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o locuință în localitatea Izvoare din comuna Dumbrava Roșie.  La ajungerea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei locuințe. Nu au fost victime.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind focul deschis în spații închise (lumânare).

În jurul orei 01:01, pompierii pietreni cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la un apartament din municipiul Piatra-Neamț, în cartierul Văleni.

La ajungerea pompierilor, incendiul se manifesta în interiorul a două apartamente și la acoperișul unei clădiri cu un etaj, cu posibilitatea propagării la celelalte apartamente.
Pompierii au localizat și lichidat incendiul în urma căruia au ars aproximativ 110 mp din acoperișul clădirii, deșeuri de carton aflate în pod, obiectele de mobilier și materiale textile.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic al curentului electric (cablu electric deteriorat).  Locatarul apartamentului de la parter a suferit un atac de panică. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la paramedici refuzând transportul la spital.

În jurul orei 04:32, pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD și un echipaj de pompieri voluntari cu o autospecială de stingere de la SVSU Cândești au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o locuință în localitatea Cândești.

Incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei locuințe existând pericolul propagării la un adăpost pentru animale și un depozit de furaje. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic al curentului electric. Proprietarul a suferit arsuri de gradul I la mâna dreaptă. Acesta a primit îngrijiri medicale de la echipajul de paramedici, refuzând transportul la spital.

 

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.