Obligatiile politice, care s-ar putea traduce si in slugarnicie de cea mai joasa speta, îl aduc pe medicul Silviu Verzea, directorul Spitalului Judetean Neamt, intr-o postura de noaptea mintii.

Intr-un clip video electoral postat pe pagina de facebook a lui Arsene, apare si directorul Verzea, care îi aduce elogii de tip ”Cântarea Romaniei” lui Arsene si spune, exprimandu-se la timpul prezent, ca datorita acestuia, pacientii au acces tratamente de nivel inalt. ”Domnul presedinte cunoaste foarte bine problemele din spital, spitalul a beneficiat de un nivel de dotare pe care nu l-a mai avut pana in acesti ani, astfel incat, in acest moment, majoritatea sectiilor si compartimentelor, au dotari care permit accesul pacientilor la un nivel de diagnostic si tratament foarte inalt”, este mesajul cinic al directorului spitalului din Piatra Neamt, devenit propagandist politic.

Directorul Verzea uita insa, cu buna stiinta sau nu, oricum, in dispretul unui judet intreg, ca nemtenii mor cu zile acasa sau pe la usile altor spitale, pentru ca spitalul pe care îl conduce dupa ce a fost numit director interimar de cel caruia îi dedica elogii ceaușiste, este inchis de peste jumatate de an, deci dotarile alea despre care vorbeste el, cumparate din banii nemtenilor cu tot cu parandărăt, sunt numai bune de dus la casat.

Probabil ca este inutil sa mai spunem ca spitalul judetean s-a transformat din nou intr-o feuda Verzea-Arsene-PSD, unde oameni internati cu coronavirus mor din cauza altor afectiuni netratate, iar comunicarea cu presa a fost complet anihilata.

In clipul amintit, pe post de propagandist PSD-Arsene, mai apare si Ioachim Băcăuanul, arhiepiscopul Romanului si Bacaului. CJ Neamt, a aruncat in ultimii 4 ani zeci de miliarde de lei vechi din banii nemtenilor, in conturile mai multor biserici si manastiri.

Ionut CORFU

4 COMENTARII

  1. Nemtenii mor pe capete in Spitalul Roman acolo unde nu sunt medici si personal suficient ! Si aceasta se intampla in conditiile in care medicii Spitalului Piatra Neamt sunt relaxati ….pe bani multi.
    Are cineva curiozitatea sa stea cateva zile la portile morgii spitalului Roman ? Sa vedeti cate tragedii se petrec datorita incompetentei manageriale de la Roman.
    Oare doamna director de la Spitalul Roman a cerut personal medical ? A cerut, a strigat , a batut cu pumnul in vreo masa oare pt ca ii mor pacientii pe capete ? E liniste la spitalul Roman….acolo se moare..
    Dormiti dragi politruci din spitale….oamenii mor cu zile sub nasul vostru

  2. Dacă toate dotările sunt la cele mai înalte standarde, înseamnă că problemele din spitalul de la Piatra Neamț sunt cauzate de resursa umană, adică de medici și asistenți medicali. Logic, nu? Aceștia ce părere au?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.