Noi locuri de parcare au fost amenajate și date în folosință pe coridoarele de mobilitate din Piatra Neamț.

Comunicat de presă- Primăria P. Neamț: Pietrenii care locuiesc în zona celor două coridoare de mobilitate urbană, amenajate și date în folosință, vor beneficia de noi locuri de parcare. Săptămâna aceasta, Primăria Municipiului Piatra-Neamț a predat în administrare către SC Parking SA un număr de 126 de locuri de parcare de reședință situate pe strada Dimitrie Leonida și 32 de locuri de parcare de reședință situate pe strada Mihai Viteazu. Parcările nou înființate pot fi solicitate și ulterior închiriate, atât online, în aplicația www.parcari.primariapn.ro, cât și la sediul SC Parking SA Piatra-Neamț din strada Cuiejdi, FN, clădirea Mall Forum Center etaj 1.

În ceea ce privește administrarea parcărilor publice cu plata orară de pe raza Municipiului Piatra-Neamț, vă informăm că începând de săptămâna viitoare vor fi montate noile aparate de taxare de tip parcometru. Echipamentele sunt de fabricație românească și împreună cu sistemele de acces cu bariere care vor fi montate în Piața Centrală Sfântul Gheorghe, Bulevardul Decebal (zona Onym), Bulevardul Decebal (în spatele magazinului Winmarkt Petrodava) și zona Stadionului Municipal „Ceahlăul” vor funcționa într-o aplicație integrată care va permite printre altele și plata anumitor servicii și utilități. Parcometrele vor funcționa exclusiv cu energie solară, fiind dotate cu panouri fotovoltaice, iar plata tichetului de parcare se va putea face cu cardul, cu telefonul, sau cu numerar.

Pentru a facilita și a îmbunătăți comunicarea cu beneficiarii serviciilor de parcare, în urma discuțiilor cu primarul Municipiului Piatra-Neamț, Andrei Carabelea, începând cu luna decembrie 2023, SC Parking SA dispune de o centrală automată cu 5 linii telefonice.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.